(Artikelnr: BE3)
Wat vertelt je lievelingschocolade over je karakter? Bevordert chocolade je levenskwaliteit? Was Elvis Presley een chocoholic? En waarom zijn dames onmisbaar in een chocolaterie? Wat is de beste manier om chocolademelk klaar te maken? Op zoek naar de perfecte samenstelling voor je pralines?

Cacao was voor de Maya een ware godendrank. De Spanjaarden wisten bij de ontdekking van Mexico de tchocoatl echter niet meteen te waarderen. Pas toen hun wijn op raakte, besloten zij deze vreemde drank te gaan proeven. En op dat moment begon cacao aan zijn verovering van Europa en de rest van de wereld…

René Goossens wijdt je in in de fascinerende geschiedenis van de cacaoboon. Hij toont hoe van cacao chocolade wordt gemaakt en hoe je die chocolade verwerkt, vormgeeft en op smaak brengt. Een unieke kijk in het atelier van de chocolatier.

Hét onmisbare basisboek dat vele geheimen van chocolade onthult aan zowel chocoladeliefhebbers als ervaren chocolatiers. Inzicht in de knowhow van hoe je met chocolade moet omgaan, en de lekkerste kant-en-klaarrecepten van Hotel- en Toerismeschool Spermalie voor mousse, cake en ander chocoladelekkers.

369 pagina's
Conditie Boek: Goed
Informatie:
ISBN
9789058264749
Auteur
René Goossens
Kaft
Hardcover
Pagina's
369
Conditie Boek
Goed
Uitgever
Davidsfonds Uitgeverij
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,50
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

BE3 

Verzendkosten

€ 6,95 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten