Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
 

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 

Algemeen
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden aangegaan met Het Leeswinkeltje gevestigd te Born. Door te bestellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestelling
Uw bestelling kunt u plaatsen via het bestelformulier.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen van de boeken zijn in euro's inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Er zijn 2 manieren om uw bestelling te betalen. Betalen via overschrijving of contant bij afhalen.
Bij verzending van de bestelling, dan dient er vooruit betaalt te worden.
Dit dient te gebeuren binnen 7 dagen na plaatsen bestelling, hierna vervalt het recht op eigendom terug bij ons en vervalt uw bestelling en mogen we de boeken opnieuw aanbieden.
Afhalen van uw bestelling kan alleen op afspraak (afspraak kan gemaakt worden via de mail) en betalen met contant geld.

Verzending en Levering
Voor de verzendkosten worden de standaard tarieven gebruikt van Post.NL. (zie pagina verzendkosten)
Het is mogelijk om op afspraak uw bestelling af te halen, in dit geval worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.  Voor het afhalen van uw bestelling kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar verkoop@hetleeswinkeltje.nl of via het contactformulier. De boeken worden verstuurd in een luchtkussenenvelop of als pakket. Het Leeswinkeltje is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door Post.NL.
Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden, zodra het totaalbedrag is bijgeschreven op onze rekening.

Retourneren
Artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd met bijsluiting van (een kopie van) de factuur. Bij retour sturen zijn de verzendkosten voor de koper. Terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, vindt plaats na ontvangst van de zending. De retourzending dient goed beschermd verpakt te zijn. Beschadigde boeken worden niet gecrediteerd.

Privacy
Het Leeswinkeltje respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor datde persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit ter beschikking stellen aan derden.

Afbeeldingen
Al onze artikelen worden zo goed mogelijk getoond.Toch kan het gebeuren dat enkele details van een artikel afwijken met de op de website vertoonde foto's
Bij de boeken staat vermeld: Als nieuw - Goed - Rdelijk - Matig-  (zie ook pagina informatie)