Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Kate Karko ontmoet de Tibetaan Tsedup tijdens een vakantie in Noord-India, waar hij in ballingschap leeft. Ze worden verliefd, trouwen en gaan in Engeland wonen.
Na negen jaar heimwee krijgt Tsedup eindelijk toestemming van de autoriteiten om zijn familie te bezoeken. Kate zegt haar baan op en gaat leven in een tent op 'het dak van de wereld'.
Ze wordt hartelijk verwelkomd als stamlid, krijgt de naam 'Namma', wat bruid betekent en woont te midden van de nomaden op de glooiende graslanden van Amdo, in het afgelegen oosten van de Tibetaanse hoogvlakte. Iedere ochtend wast Kate zich in het ijzige rivierwater, melkt haar eigen yak en verzamelt mest. Ze observeert oeroude sjamanistische rituelen en boeddhistische religieuze praktijken. Gebrek aan privacy en de enorme culturele verschillen leiden vaak tot een botsing met Kates eigen identiteit. Maar ze vindt troost bij Tsedup en in de wetenschap dat haar nomadenfamilie haar volledig accepteert. Kate en Tsedup krijgen een zoon. Hij zal de brug vormen tussen twee werelden...

255 pagina's
Derde druk november 2001
Conditie Boek: Redelijk
Informatie:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 4,00 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten