Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Nooit draait de tijd terug: Dagmar is altijd wat stil en eenzelvig, een uitvloeisel uit haar jeugd - ze was wees en werd geadopteerd door een kinderloos echtpaar. Samen met Henriëtte runt ze een modezaak en haar vriendin probeert haar ook onder de mensen te brengen. Allart, in Dagmars ogen een rijke niksnut, en de geestige Dick, zijn de mannen die een steeds belangrijker rol in haar leven gaan spelen.

De brug tussen gisteren en morgen: In oorlogstijd vertrekt een vader met zijn twee dochtertjes uit Frankrijk om ze onder te brengen bij familie in Nederland. Het loopt door omstandigheden fout, en een meisje blijft bij een pleegmoeder in Frankrijk achter. Door wonderlijke omstandigheden raakt het contact verloren. Jaren later besluit de in Frankrijk opgegroeide Simone een speurtocht te maken. Ze wil naar Nederland om haar zusje en vader terug te vinden. Simone vindt haar zusje Nicola. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar hun artistieke vader. Maar Simone vindt ook Ronald...

Februarigoud: Kirsha Tirio gaat haar hele jonge leventje gebukt onder de bijnaam goudvisje, die zij dankt aan het feit dat ze een rijke vader heeft. Ze wantrouwt elke jongen die zegt van haar te houden, tot Friso in haar leven komt. Kan zij hem vertrouwen? Moeilijkheden blijven ook nu weer niet uit, maar tenslotte vindt Kirsha toch het geluk dat met haar bijnaam niets te maken heeft!

Conditie Boek: NIEUW
Informatie:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verzendkosten

€ 6,75 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten