Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Nooit draait de tijd terug: Dagmar is altijd wat stil en eenzelvig, een uitvloeisel uit haar jeugd - ze was wees en werd geadopteerd door een kinderloos echtpaar. Samen met Henriëtte runt ze een modezaak en haar vriendin probeert haar ook onder de mensen te brengen. Allart, in Dagmars ogen een rijke niksnut, en de geestige Dick, zijn de mannen die een steeds belangrijker rol in haar leven gaan spelen.

De brug tussen gisteren en morgen: In oorlogstijd vertrekt een vader met zijn twee dochtertjes uit Frankrijk om ze onder te brengen bij familie in Nederland. Het loopt door omstandigheden fout, en een meisje blijft bij een pleegmoeder in Frankrijk achter. Door wonderlijke omstandigheden raakt het contact verloren. Jaren later besluit de in Frankrijk opgegroeide Simone een speurtocht te maken. Ze wil naar Nederland om haar zusje en vader terug te vinden. Simone vindt haar zusje Nicola. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar hun artistieke vader. Maar Simone vindt ook Ronald...

Februarigoud: Kirsha Tirio gaat haar hele jonge leventje gebukt onder de bijnaam goudvisje, die zij dankt aan het feit dat ze een rijke vader heeft. Ze wantrouwt elke jongen die zegt van haar te houden, tot Friso in haar leven komt. Kan zij hem vertrouwen? Moeilijkheden blijven ook nu weer niet uit, maar tenslotte vindt Kirsha toch het geluk dat met haar bijnaam niets te maken heeft!

Conditie Boek: NIEUW
Informatie:
ISBN
9789024216987
Auteur
Leni Saris
Kaft
Hard cover
Genre
Roman
Uitgeverij
Voorkeurboek
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 10,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 7,25 

Voorraad

1

Relevante producten