Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Als de twaalfjarige Nicky Dillon met haar vader door de besneeuwde wildernis naar huis loopt, doet ze een huiveringwekkende ontdekking. In de maagdelijke sneeuw ligt een baby, gewikkeld in doeken.

In de dagen en weken die volgen betreedt Nicky de wereld van volwassenen, en die ziet er anders uit dan ze gedacht had. Door de vragen die de politie stelt over de wonderbaarlijke vondst van de baby, gaat Nicky ook nadenken over haar eigen leven. Zaken die altijd heel vanzelfsprekend voor haar zijn geweest komen in een ander daglicht te staan. Waarom verhuisde haar vader met haar naar die afgelegen boerderij in New England? En kunnen ze daar eigenlijk wel leren leven met de vreselijke tragedie die haar en haar vader trof?

De afstand tussen hen lijkt steeds groter te worden; Nicky op weg naar volwassenheid, haar vader verbitterd over het verleden.

En dan, in deze voor Nicky turbulente tijden, komt er een nieuwe persoon in haar leven. Een jonge vrouw meldt zich bij Nicky en haar vader en zij besluiten haar onderdak te geven. Deze drie mensen worden allen geconfronteerd met grote vragen, ieder met andere, waarop de antwoorden catastrofaal kunnen zijn, maar misschien ook vergeving zullen brengen.

Conditie Boek: NIEUW
Informatie:
ISBN
: 9789022542156
Auteur
: Anita Shreve
Kaft
: Hard cover
Genre
: Roman
Uitgever
: De Boekerij
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 5,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 4,35 

Voorraad

1