(Artikelnr: 1075)
Engeland is onlosmakelijk verbonden met gezellige pubs, 'high teas'en voedzame, smaakvolle gerechten. Pastei, cake en scones, daar zijn de Engelsen goed in - eenvoudig, maar heerlijk voedsel voor een koud klimaat. Scherpe Engelse mosterd en worcestersaus worden gebruikt om gerechten nog pittiger te maken. Dit gebruik is een erfenis uit de tijd van het Britse kolonialisme in India, waarvandaan plaatselijke recepten werden meegenomen, die vervolgens zijn aangepast. In deze stap-voor-stap handleiding voor de Engelse keuken zijn taditionele maaltijden met vlees,vis en gevogelte opgenomen, evenals een aantal nagerechten en traktaties voor bij de thee.

64 pagina's
Conditie boek: Goed
Informatie:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

1075 

Verzendkosten

€ 4,25 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten