Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Deze trilogie bestaat uit de drie romans Liefhebben is thuiskomen, Vergrendelde harten en Een zonnestraal doorbreekt de mist en vertelt het verhaal van drie zusjes Klomp.

In het eerste deel gaat het om Aletta Klomp, Ze is een schoolmeisje als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en maakt veel mee. Temidden van alle spanning en wreedheden bloeit er een mooie, zuivere liefde op tussen haar en de Joodse onderduiker Sakke de Wolf.

Willemien Klomp is het jongere zusje van Aletta en de hoofdpersonen van het tweede boek. Zij kan haar draai in het leven nog niet zo vinden en gaat gebukt onder het verlies van veel van haar vrienden tijdens de oorlog. Haar verloving met Theo Hamer staat op het spel als haar jeugdliefde Karel Reintjes weer in beeld komt.

In deel drie van deze ontroerende trilogie is Irene totaal ontdaan wanneer ze een brief leest waarin staat dat de vrouw, die voorwende haar moeder te zijn, blijkt haar zuster! Ze vlucht het huis uit en wenst met haar familie niets meer te maken te hebben. Maar Irene ondervindt dat de de familieband sterker is dan zij ooit voor mogelijk had gehouden...

Conditie Boek: NIEUW
Informatie:
ISBN
: 9024219590
Auteur
: Julia Burgers - Drost
Kaft
: Hard cover
Genre
: Roman
Uitgever
: Voorkeurboek
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,95 

Voorraad

1