Caroline Harvey - De dochter van Dominee Harding

(Artikelnr: CH26)
Eerwaarde Henry Harding, dominee van een klein gehucht in Dorset, is een charmante man. Helaas heeft het lot hem enkele kinderen toebedeeld die lang niet zo innemend zijn. Caroline Harding is volgens Lady Lennox nog de knapste van het stel, maar men is het erover eens dat Caroline maar een onbeduidend persoontje is.
Caroline, al zesentwintig, heeft geen vooruitzichten op een beter leven. Ze koestert één heerlijke herinnering aan een bewonderaar toen ze achttien was, maar deze John Gates - een neef van de familie Lennox - is naar India gegaan en is haar vergeten. Dat denkt ze althans.
Wanneer Lady Lennox haar vertelt dat John per brief om haar hand heeft gevraagd, wijst Caroline hem aanvankelijk af. Ze heeft zo haar vermoedens dat Lady Lennox John onder druk heeft gezet om haar ten huwelijk te vragen. Maar enkele noodlottige gebeurtenissen laten Caroline geen andere keus dan Lady Lennox aanbod te aanvaarden.
In oktober 1776 stapt Caroline Harding op de boot naar India, op weg naar een nieuw leven en naar een man die ze acht jaar niet heeft gezien.

335 pagina's
Conditie Boek: Goed
Informatie:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,50
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

CH26 

Verzendkosten

€ 4,10 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten
Social Media

Social Media

Facebook