Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Stephanie Harper bezit macht en aanzien te over, maar toch is haar geluk niet compleet: na twee mislukte huwelijken ontbreekt het haar nog steeds aan liefde. Als ze Greg Marsden ontmoet - uiterlijk energiek en charmant, maar in feite alleen maar belust op macht en seks - denkt ze eindelijk de ware gevonden te hebben. Hun relatie zal echter in een nachtmerrie eindigen... Al op de avond voor hun huwelijk bedrijft Greg de liefde met Stephanies beste vriendin Jilly. 
Greg en de nietsvermoedende, dolgelukkige Stephanie brengen wittebroodsweken door op Stephanies mooie landgoed Eden. In deze paradijselijke omgeving beraamt Greg een misdadig plan om zich van zijn prille bruid te ontdoen en zo haar rijkdom te bemachtigen. Maar Stephanie overleeft en zowel lichamelijk als geestelijk diep gekwetst bereidt zij langzaam maar heel zeker haar wraak op Greg en Jilly voor...

Jaren later denkt Stephanie opnieuw het gelu gevonden te hebben in de armen van Dan Marshall, de briljante arts die haar weer in het leven deed geloven. Maar Greg en Jilly, die haar in het verleden zoveel kwaad berokkenden, blijven haar dwarsbomen. Opnieuw pakken donkere wolken zich samen boven het landgoed Eden.

619 pagina's
Conditie Boek: Redelijk
Informatie:
ISBN
: 9022978885
Auteur
: Rosalind Miles
Kaft
: Paperback
Genre
: Roman
Uitgever
: A.W. Bruna Uitgevers
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,95 

Voorraad

1