Categorie
604e3d9d6fe9720b7c32ad5a90b5cbce.jpg
b68df71081315cc1b3f0f88ab37fba29.jpg
Op de ochtend van haar vijfendertigste verjaardag dring Christina Fortune de directie-vergaderzaal van Fortune International binnen, waar zojuist een besloten bijeenkomst is begonnen. Er valt een doodse stilte onder de stomverbaasde aanwezigen als Christina het woord neemt...
Er waren natuurlijk al andere jonge vrouwen geweest die beweerd hadden de doodgewaande erfgename te zijn van een van 's werelds grootste scheepvaartimperiums. Nu pas heeft Christina het aangedurfd uit de schaduwen van het verleden te stappen en met overtuigende bewijzen datgene op te eisen waar zij door haar geboorte recht op heeft.
Maar wat is er twintig jaar geleden gebeurd? Waarom werd een vijftinjarig meisje gedwongen haar rijke familie en haar beschermde wereldje van de ene dag op de andere te verlaten? En waar was Christina al die tijd?
Hoewel Christina's hart wordt gekweld door geheimen van vroeger, reiken haar ambitieuze dromen ver, heel ver. Zij wil de familie Fortune laten boeten voor wat zij haar hebben aangedaan, en zij wil haar beloften nakomen - aan het jonge meisje dat zij eens was en aan Fortune International.
Nu is Christina een rijke vrouw, mysterieus, eenzaam, maar onverzettelijk. Van San Francisco reist zij naar Hawaii en het exotische Hong Kong, waar ze moet vechten om controle te krijgen over het oppermachtige familiebedrijf, èn om haar vijanden te overtuigen dat zij de echte Christina is.
Maar het grootste gevecht zal Christina moeten leveren tegen haar eigen opbloeiende begeerte... Voor Ross McKenna, een man die zij niet durft te vertrouwen, een man die te veel te verliezen heeft als zou blijken dat zij de echte Christina is. Tegen beter weten in wil Christina in Ross geloven, hem veroveren. Maar hij heeft de opdracht haar t ontmaskeren als een oplichtster - want slechts één van hen tweeën zal Fortune International kunmen leiden.

442 pagina's
Conditie Boek: Goed
Informatie:
ISBN
9026972830
Auteur
Pamela Simpson
Kaft
Genre
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,95 

Voorraad

1